Šahovski turnir Kralj Griča


Nažalost, registracija je završena.

...primjetili smo da dosta igrate šah na našim šahovima u klubu, pa smo odlučili organizirati jedan turnirček, koji je by the way, drugi turnir, jer smo jedan imali prije gotovo dvije godine. Branitelj tog naslova Neven Zakušek također će biti prisutan, to je ovaj najveći klipan na najavnoj slici, druga je bila Mara Šprljan, a treći Toma Šprljan, koji je za broncu polupao dedeka od 7 banki, pa je red i to spomenuti.


  • Datum: 20.09.2020 10:00 AM - 20.09.2020 10:00 PM
  • Lokacija: Mesnička ulica 12, Zagreb, Croatia (Karta)
  • Više informacija: KCM

Opis

...primjetili smo da dosta igrate šah na našim šahovima u klubu, pa smo odlučili organizirati jedan turnirček, koji je  by the way, drugi turnir, jer smo jedan imali prije gotovo dvije godine. Branitelj tog naslova Neven Zakušek također će biti prisutan, to je ovaj najveći klipan na najavnoj slici, druga je bila Mara Šprljan, a treći Toma Šprljan, koji je za broncu polupao dedeka od 7 banki, pa je red i to spomenuti.
Evo još nekih informacija. Dobnih i spolnih granica nema, svi ste dobrodošli od 7 do 77, Ali isto tako nema ni jakog profesionalnog pristupa, jer dok budete igrali, ljudi će hodati oko vas, slušati će se glazba i navijati će se, pa molimo da cijelu stvar shvatite isključivo kao zabavni sportski show. No, naravno, pripremili smo i medalje, diplome, hrpu ostalih vrijednih nagrada, kao i novčanu nagradu za najboljeg, Šahovskog Kralja Griča koja će biti min 500 kunila.Kako se prijaviti? Pristupite našim djelatnicima na šanku, prijavite se na turnir, položite kotizaciju od samo 20 kuna, kako bi imali bar neku obavezu doći, a ne zajebati i ostati doma, a prijavio se. Sav novac od vaših kotizacija ide pobjedniku, plus KCM-ov dodatak.
Polufinalni i finalni mečevi igraju se u večernjem terminu na glavnom stage-u uz projekciju partija na velikom platnu, a ako se osposobimo tehnikom do tada onda vjerovatno i livestreaming prijenos na našim kanalima. Ovisno o broju prijavljenih, obavijestiti ćemo vas dodatno o sistematici natjecanja, kako bi sve teklo glatko, a da usput svima bude zabavno.
Za vaše moždane vijuge brinuti će Zoka, njegova daska za rezanje i domaći hrvatski OPG proizvodi vrhunske svjetske kvalitete. Nakon proglašenja pobjednika, druženje do kraja večeri odraditi ćemo kroz slušanje vinila i neki vrhunski koncert koji ćemo naknadno najaviti...
...toliko za sada...pratite novosti...
,,,djeca poželjna i dobrodošla...