Acoustic night w/ Luka


Nažalost, registracija je završena.

Luka Bucić, kantautor iz Požege, glazbom se počinje baviti još u osnovnoj školi kada pohađa nastavu iz klasične gitare. Prvi izleti izvan okvira klasike događaju se ranih 2000.-ih tijekom kojih u nekolicini lokalnih bendova svira gitaru i prvi put se okušava kao vokalist. 2016. godine započinje s kantautorskim projektom jednostavno nazvanim Luka te s vlastitim pjesmama i cover programom nastupa diljem Hrvatske.Trenutno radi na materijalu za prvi samostalni album pod imenom "Oprost" čije snimanje bi trebalo započeti tijekom ljeta 2020. godine.


  • Datum: 22.07.2020 09:30 PM - 23.07.2020 02:00 AM
  • Lokacija: Mesnička ulica 12, Zagreb, Croatia (Karta)
  • Više informacija: KCM

Opis

Luka Bucić, kantautor iz Požege, glazbom se počinje baviti još u osnovnoj školi kada pohađa nastavu iz klasične gitare u sklopu osnovne i srednje glazbene škole u Požegi. Prvi izleti izvan okvira klasike događaju se ranih 2000.-ih tijekom kojih u nekolicini lokalnih bendova svira gitaru i prvi put se okušava kao vokalist. U ovom razdoblju nastupa s raznim bendovima na velikom broju kulturnih manifestacija i samostalnih koncerata u Požegi i okolici te Zagrebu. 2007. godine se seli u Zagreb gdje započinje studij medicine uz koji nastavlja sviranje u samostalnom aranžmanu i kao gitarist u metal i heavy metal bendovima.

Luka live in the ghetto
https://youtu.be/xstFpAkz2qM

2016. godine započinje s kantautorskim projektom jednostavno nazvanim Luka te s vlastitim pjesmama i cover programom nastupa diljem Hrvatske, a okušao se i kao ulični svirač po zagrebačkim ulicama, na ulicama Barcelone i duž jadranske obale. Tijekom ljeta 2019. godine snima svoj prvi ozbiljni video uradak pod imenom Luka – live in the Ghetto, u splitskom klubu Academia Club Ghetto. Trenutno na zagrebačkoj adresi radi na materijalu za prvi samostalni album pod imenom "Oprost" čije snimanje bi trebalo započeti tijekom ljeta 2020. godine.