BluVinil + support - Adelfi - LIVE


Nažalost, registracija je završena.

BluVinil je bend osnovan 2017. godine u Zagrebu. Čine ga petorica prijatelja okupljenih u želji da slobodno eksperimentiraju s glazbenim stilovima unutar klasičnog pop-rock izričaja. Support band - Adelfi, mladi zagrebački bend, autorski pop-rock s naglaskom na plesne ritmove i funky riffove


  • Datum: 18.06.2020 09:30 PM - 18.06.2020 11:30 PM
  • Lokacija: Mesnička ulica 12, Zagreb, Croatia (Karta)
  • Više informacija: KCM

Opis

BluVinil je bend osnovan 2017. godine u Zagrebu. Čine ga petorica prijatelja okupljenih u želji da slobodno eksperimentiraju s glazbenim stilovima unutar klasičnog pop-rock izričaja. Glazbena kritika ih je proglasila retro bendom modernog prizvuka, što je otprilike valjana definicija njihovog neobičnog i osvježavajućeg zvuka. U proljeće 2017. godine potpisali su ugovor s izdavačkom kućom Dallas Records za koju su dosad izdali pet singlova. Šesti singl pod nazivom “Komarac” najavljuje nadolazeći album prvijenac, kojeg očekujemo u travnju 2020. Dvije godine traženja vlastitog zvuka rezultirale su kombinacijom moderne produkcije i skladbi prožetih retro elementima. Na svirkama uživo publika je imala priliku upoznati specifičnu live energiju ovog benda u kojoj se podjednako naziru i kazališni momenti, ali i plesna razuzdanost karakteristična za klupsko okruženje i BluVinilovu golemu ljubav prema pop zvuku. Glazbeni dio priče isto je svijet za sebe, jer bend sačinjava akademski obrazovan pijanist, izrazito uigrana ritam sekcija te dva gitarista duboko ukorijenjena u blues rock i post rock. Priredit će vam večer punu euforije, plesa i ludosti, a to se definitivno ne smije propustiti!  

Adelfi je mladi zagrebački bend nastao početkom 2018. Sviraju autorski pop-rock s naglaskom na plesne ritmove i funky riffove. Iza njih su brojni nastupi (Močvara, Sax!, Glazbena kuća, BBF itd.) koji su uvijek izazvali ples, atmosferu i pozitivnu reakciju od strane publike. Do sada su objavili dva singla koja su dostupna na youtubeu i trenutno rade na debitantskom albumu.