Marija Gašparić & Dinko Stipaničev - LIVE


Nažalost, registracija je završena.

Marija Gašparić je vokal autorskog Be Sharp Banda i blues scene udružuje snage sa Dinko Stipaničevim eklektičnim glazbenikom (bas, gitara, klarinet...) kontrabasist Simfonijskog orkestra HRTa. U kojem formatu će se ovo dvoje vrsnih glazbenika predstaviti publici, poslušajte u subotu uz Pilsner Pan party.


  • Datum: 01.08.2020 10:00 PM - 02.08.2020 01:00 AM
  • Lokacija: Mesnička ulica 12, Zagreb, Croatia (Karta)
  • Više informacija: KCM

Opis

Marija Gašparić je vokal koji se profilirao kroz razne suradnje, no svakako je najistaknutija ona njezinog autorskog Be Sharp Banda s kojim nedavno izdaje album 'Ashes' - album postojano plijeni pažnju međunarodne blues scene, a nastao je pobjedom njegovih autora na Croatian Blues Challenge-u te predstavljanjem Hrvatske u kolijevci bluesa - Memphisu, i to 2018. g. na 34. International Blues Challenge-u.

Dinko Stipaničev je eklektični zagrebački glazbenik kojem se fokus rasipao na više instrumenata (bas, gitara, klarinet...) zbog čega ga često nazivaju multiinstrumentalistom. Ali ipak se uspio usidriti u kontrabasu kao kontrabasist Simfonijskog orkestra HRTa. Sličan "fokus" širokog spektra Dinko ima i kada pričamo o glazbenim stilovima pod motom "Volim glazbu a ne samo njen format".

U kojem formatu će se ovo dvoje vrsnih glazbenika predstaviti publici, poslušajte u subotu 1. 8. 2020. u KCM-u.

Ove subote na svi florovima KCM-a vas također čeka Pilsner party! Točnije, Pan predstavlja svoje Pilsner pivo, a kroz cijelu večer moći ćete sudjelovati u igrama i osvojiti razne nagrade. S detaljima će vas upoznati naše hostese na licu mjesta, na vama je samo da svratite do Mesničke i naručite Pan Pilsner!