SAJAM ALTERNATIVNE KULTURE br.1


Nažalost, registracija je završena.

Tribine, recitali, filmske projekcije, koncerti + SAJAM- ploča, CD-a, stripova, knjiga, majica i nakita...


  • Datum: 20.06.2020 12:00 PM - 22.06.2020 02:00 AM
  • Lokacija: Mesnička ulica 12, Zagreb, Croatia (Karta)
  • Više informacija: KCM

Opis

Prvi sajam alternativne kulture poslužiti će nam uglavnom da se podružimo kroz ovu vrlo široku kulturnu tematiku, da ju prodiskutiramo, ostvarimo nova prijateljstva i pokušamo ju održati na životu u njenom najširem mogućem obliku.
Ovoga puta ćemo vjerovatno uspjeti samo zagrebati površinu ove kulture. Zato smo odlučili da ovaj prvi sajam ipak bude posvećen domaćoj alternativnoj kulturnoj sceni, kako bismo kako tako obuhvatili bar neko područje. No, vjerujte, i tu je gužva, naprosto sve vrvi od umjetnika, ali nažalost,toliko su daleko od bilo kakvih medija, da smo pomislili na tren da su nestali...
...da nisu nestali, pokušati ćemo vas uvjeriti ovoga vikenda, kvalitetnom ponudom programa, a da bi bilo sve pic pic, sa nama će cijelim putem biti i Zdenko Franjić, Jahve i Alah alternativne scene cijelog Balkana i šire, i naravno, vaš i naš Radio Student...
Kad je program u pitanju, osigurali smo mali sajmić ploča, par zanimljivih izložbica, red literature, ponešto stripa, poneku tribinu, zanimljive sugovornike, nekoliko odličnih glazbenih dokumentaraca, hrpu odlične glazbe po izboru naših prijatelja i glazbenih sladokusaca, a naravno da će biti i kakva rakijica za čvrknit, prije nego nekaj bacimo i u kljun.
Kroz tjedan ćemo vas još obavjestiti o izvođačima, satnicama i programu, pustili smo da se dosta toga dogodi organski i spontano, jer volimo tako, no za headlinere svake večeri već imamo potvrđeno da će to biti:

Subota:
21:30 Lou profa (prije koncerta projekcija filma Dnevnik rock zvijezde)
00:00 Lutajući DJ Zdena

Nedjelja:
21:30 Detroit Groove Gang
00:00 Lutajući DJ Zdena...

alternativci pozdrav...