Stand Up Komedija - LIVE


Nažalost, registracija je završena.

U utorak, 07.07. s Džejms Bondovski datumom – doslovno double ''07'' – krećemo u avanturu 1. Večeri otvorenog mikrofona aka Open Mic, gdje će u sjajnom ambijentu Kulturnog centra u Mesničkoj (kao stvorenog za stand up scenu) iskusni i manje iskusni komičari brusiti svoje autorske materijale, a sve kako bi vas zabavili i nasmijali.


  • Datum: 07.07.2020 09:00 PM - 07.07.2020 12:00 PM
  • Lokacija: Mesnička ulica 12, Zagreb, Croatia (Karta)
  • Više informacija: KCM

Opis

UTORAK 07.07.2020. u 21.00 h Stand Up Komedija / Večer otvorenog mikrofona Kulturni centar MesničkaPočetak: 21 h
Upad: Ponesite dobru energiju i 0 knU utorak, 07.07. s Džejms Bondovski datumom – doslovno double ''07'' – krećemo u avanturu 1. Večeri otvorenog mikrofona aka Open Mic, gdje će u sjajnom ambijentu Kulturnog centra u Mesničkoj (kao stvorenog za stand up scenu) iskusni i manje iskusni komičari brusiti svoje autorske materijale, a sve kako bi vas zabavili i nasmijali.Dođite se zabaviti i nasmijati, te podržite širenje dobre vibre, energije i (o)smijeha, kao i razvoj domaće komičarske scene.Cilj nam je da K. C. Mesnička 12 postane sinonim za dobar provod uz humor i stand up i to 2x mjesečno.Nasmijmo se sebi i drugima (a može i prvima 😊)... i ne zaboravite:''Smijeh je najbolji i jedini lijek bez nuspojava, koji izvrsno ublažava stres i uklanja sve napetosti!''ZA ONE KOJI SE OSJEĆAJU KAO KOMIČARI:PRIJAVE: Ako ste baš vi onaj ''šaljivdžija'' u društvu i/ili vjerujete u svoju duhovitost, skupite hrabrosti i prijavite se za nastup na mail denisrajcic@gmail.com ili u FB inbox Denis Jason RajcicPRAVILA: Naravno, veselimo se vašem humoru i svim komičarskim eskapadama, ali prije toga nekoliko ozbiljnih pravila:

✔1. Materijal neka bude isključivo vaš autorski. 

✔2. Trajanje 7 - 10 min. 

✔3. Budite originalni i svoji, a pričanje viceva o Muji, Hasi, zecu, lisici, medi i drugim likovima prepustite onima koji ne nastupaju. 😊

Organizacija i voditelji: Job Bićanić i Denis Džejson Rajčić STAND UPični komičar / Imitator